احسان رضایی

یک توسعه دهنده

کیو انتخاب کنم کدومو جواب کنم؟

در برنامه نویسی , / تاریخ ارسال 11-07-1399 / 1 نظر / آخرین ویرایش 04-01-1403

گاهی موقع انتخاب زبان برنامه نویسی، ابزار و... بین دوراهی سختی قرار میگیریم. حالا بزرگترین اشتباهی که میشه مرتکب شد مشورت گرفتن در مرحله اوله. چون اغلب، متخصصین همواره وزنه سنگینی به نام تعصب رو به دوش میکشن. نتیجه این میشه که مسیر خودشون رو بهتون پیشنهاد میدن. اونا به شرایط، علاقمندی ها و اتفاقی که قراره برای شما در آینده بیوفته اهمیتی نخواهند داد!

در درجه اول اگر به موردی علاقه دارین امتیاز ویژه ای براش در نظر بگیرید چون خیلی توی موفقیت شما موثر خواهد بود.

میرسیم به بازار کار. دغدغه مهمیه. بازار خودتون رو انتخاب کنید. نیازمندی های داخل کشور با خارج از اون کمی متفاوته. فرض رو بر داخل میگیریم. آگهی های استخدام داخل رو با توجه به علاقه و شرایطی که دارین بررسی کنید.
مثلا اگر محل زندگی شما جوری هست که مجبور به دورکاری هستید، آگهی های استخدام دورکاری رو چک کنید. نیازمندی هاشون، حقوق و دستمزد و... به انتخاب شما کمک میکنه.
فرض کنید بین یادگیری Angular و React گیر کردیم. الان که مشغول نوشتن این مطلب هستم توی یکی از سایت های کاریابی Angular صد و ده تا و React دویست و پنجاه آگهی استخدام داره.
توی مرحله بعد میریم سراغ میزان حقوق دستمزد هر کدومشون و...
همین سرچ کوچیک نشون میده امروز React Developer شانس بیشتری برای استخدام داره.
این کارو توی بازه ها و سایت های مختلف باید انجام داد(هفتگی یا ماهانه). چون گرفتن آمار در یک روز و یک منبع ممکنه شما رو به اشتباه بندازه.
حالا بعد از کلی سبک و سنگین کردن میتونید مشورت بگیرید. اینجا دیگه متوجه تعصب طرف مقابلتون خواهید شد.

پیشنهاد

کتاب‌ها

کتاب الگوهای طراحی به بیان ساده(design patterns / دیزاین پترن)

در مهندسی نرم افزار، design patterns(الگوهای طراحی) راه حل‌های قابل استفاده برای مشکلاتی هستند که معمولاً در طراحی نرم‌افزار اتفاق می افتند.

طرح های از پیش ساخته شده‌ای که می‌توانید برای حل مشکلات آن‌ها را سفارشی کنید. شما نمی‌توانید یک الگو را با جستجو در stackoverflow پیدا و در برنامه خود کپی کنید. الگو ها یک قطعه کد خاص نیستند، مفاهیم کلی برای حل مشکلات خاص هستند. شما باید با درک این مفاهیم آن‌ها را در برنامه خود پیاده‌سازی کنید.

کتاب refactoring / ریفکتورینگ

Refactoring مجموعه‌ای از تکنیک‌هاست که به منظور اصلاح و بهبود کدهای قبلی بدون تغییر در عملکرد و رفتارشان جهت خوانایی، کارامدی و قابلیت نگهداری بیشتر انجام می‌شود.

در کتاب Refactoring اثر Martin Fowler نوشته شده: refactoring تکنیک مرتب/منظم سازی برای تجدید ساختار کد موجود است. تغییر ساختار داخلی کد بدون تغییر رفتار خارجی آن.

refactoring یک سرمایه‌گذاری و راه حلی برای مقابله با کد کثیف و بدهی فنی است که باعث کاهش هزینه‌های توسعه نرم‌افزار در آینده خواهد شد.

ارسال نظر

فرهاد در تاریخ 1399/07/25 - 22:44 نوشته
گاهی وقتا باید آینده رو هم در نظر داشت. البته همه چیز وقتی وارد بازار کار بشی برای آدم روشن میشه. برخلاف شغل‌های دیگه خیلی سخت میشه با یه زبان یا تکنولوژی تا آخر عمر کاری کار کرد و حتما نیاز میشه در بین راه چندین بار سوییج کنیم به تکنولوژی/زبان‌های جدید یا بهتر.