احسان رضایی

یک توسعه دهنده

آموزش postman ایجاد یک request

در postman , / تاریخ ارسال 12-01-1397 / 0 نظر / آخرین ویرایش 25-09-1403

اولین گام برای کار با postman، ایجاد یک request و مشاهده پاسخ یا خروجی اون هست. 

postman request

در تصویر بالا میبینید که بخش های متفاوتی در این نرم افزار وجود داره. در نوار بالا و سمت چپ تصویر روش ارسال درخواست مشخص شده(در مثال ما GET) که با کلیک روی اون میتونید تغییرش بدین. در کنار اون آدرس api مشخص میشه و گزینه ی Send که یک درخواست رو برای ما ارسال میکنه. همچنین با استفاده از Save میتونید این درخواست رو برای استفاده در آینده ذخیره کنید. اگر درخواست شما دارای پارامتر هست میتونید با کلیک روی دکمه ی Params اونها رو مشخص کنید.

بخش بعدی شامل 5 زبانه است که بعدا در موردشون سعی میکنم بیشتر بنویسم.

Authorization/احراز هویت: مشخص کننده ی نحوه ی احراز هویت درخواست که میتونه Basic Auth، OAuth2 و... باشه.

Headers: میتونید Header های درخواست خودتون رو اینجا تعریف کنید مانند content-type، Authorization و... .

Body: مانند Headers در اینجا هم میتونید Body درخواست رو مشخص کنید.

Pre-request Script: یک کد جاوا اسکریپت که میتونه قبل از ارسال درخواست شما اجرا بشه. بعدا در مورش صحبت میکنیم.

Tests: باز هم یک کد جاوا اسکریپت برای اعتبار سنجی پاسخ درخواست شما.

قسمت پایین، شامل تمام جزئیات مربوط به پاسخ درخواست شماست. وضعیت، زمان، اندازه و... . 4 زبانه در این قسمت نیازی به توضیح ندارن به جز Tests که شامل نتایج ارزیابی ماست.

منبع با کمی تغییر.

 

پیشنهاد

کتاب‌ها

کتاب الگوهای طراحی به بیان ساده(design patterns / دیزاین پترن)

در مهندسی نرم افزار، design patterns(الگوهای طراحی) راه حل‌های قابل استفاده برای مشکلاتی هستند که معمولاً در طراحی نرم‌افزار اتفاق می افتند.

طرح های از پیش ساخته شده‌ای که می‌توانید برای حل مشکلات آن‌ها را سفارشی کنید. شما نمی‌توانید یک الگو را با جستجو در stackoverflow پیدا و در برنامه خود کپی کنید. الگو ها یک قطعه کد خاص نیستند، مفاهیم کلی برای حل مشکلات خاص هستند. شما باید با درک این مفاهیم آن‌ها را در برنامه خود پیاده‌سازی کنید.

کتاب refactoring / ریفکتورینگ

Refactoring مجموعه‌ای از تکنیک‌هاست که به منظور اصلاح و بهبود کدهای قبلی بدون تغییر در عملکرد و رفتارشان جهت خوانایی، کارامدی و قابلیت نگهداری بیشتر انجام می‌شود.

در کتاب Refactoring اثر Martin Fowler نوشته شده: refactoring تکنیک مرتب/منظم سازی برای تجدید ساختار کد موجود است. تغییر ساختار داخلی کد بدون تغییر رفتار خارجی آن.

refactoring یک سرمایه‌گذاری و راه حلی برای مقابله با کد کثیف و بدهی فنی است که باعث کاهش هزینه‌های توسعه نرم‌افزار در آینده خواهد شد.

ارسال نظر