احسان رضایی

یک توسعه دهنده

collection ها در postman

در postman , / تاریخ ارسال 27-01-1397 / 0 نظر / آخرین ویرایش 01-10-1403

collection چیزی مثل folder هست که به منظور دسته بندی درخواست های مشابه از یک نوع یا یک گروه استفاده میشه. مستندات خود postman توضیحات خوبی در مورد ایجاد و مدیریت collection داده که در اینجا سعی میکنم نمونه ای رو مثال بزنم.

در قسمت سمت چپ نرم افزار و با کلیک روی دکمه new folder میتونید یک یا چند collection ایجاد کنید. زمانی که درخواست جدیدی رو ایجاد میکنید با کلیک روی گزینه ی save میشه اون رو داخل folder های تعریف شده ذخیره کرد.

create collection

امکانش وجود داره به این توافق برسیم که یک ساختار ساده گزینه ی خوبیه پس میشه برای هر feature یک collection ساخت. داخل application ما دوره های آموزشی وجود داره به اضافه اینکه کاربران میتونن داخل دوره ها ثبت نام و بعد از اون دوره های خودشون رو داخل پنل کاربریشون مشاهده کنن. میتونیم برای این feature یک collection بسازیم.

پیشنهاد

کتاب‌ها

کتاب الگوهای طراحی به بیان ساده(design patterns / دیزاین پترن)

در مهندسی نرم افزار، design patterns(الگوهای طراحی) راه حل‌های قابل استفاده برای مشکلاتی هستند که معمولاً در طراحی نرم‌افزار اتفاق می افتند.

طرح های از پیش ساخته شده‌ای که می‌توانید برای حل مشکلات آن‌ها را سفارشی کنید. شما نمی‌توانید یک الگو را با جستجو در stackoverflow پیدا و در برنامه خود کپی کنید. الگو ها یک قطعه کد خاص نیستند، مفاهیم کلی برای حل مشکلات خاص هستند. شما باید با درک این مفاهیم آن‌ها را در برنامه خود پیاده‌سازی کنید.

کتاب refactoring / ریفکتورینگ

Refactoring مجموعه‌ای از تکنیک‌هاست که به منظور اصلاح و بهبود کدهای قبلی بدون تغییر در عملکرد و رفتارشان جهت خوانایی، کارامدی و قابلیت نگهداری بیشتر انجام می‌شود.

در کتاب Refactoring اثر Martin Fowler نوشته شده: refactoring تکنیک مرتب/منظم سازی برای تجدید ساختار کد موجود است. تغییر ساختار داخلی کد بدون تغییر رفتار خارجی آن.

refactoring یک سرمایه‌گذاری و راه حلی برای مقابله با کد کثیف و بدهی فنی است که باعث کاهش هزینه‌های توسعه نرم‌افزار در آینده خواهد شد.

ارسال نظر